Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu mama ei: «Este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică»

12 octombrie 2020 19:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Telespectatorii Kanal D sunt martori la emoțiile, întâmplările și evenimentele pe care Andreea Mantea le trăiește zi de zi, transpuse în reality-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”. Dacă pe Andreea Mantea o cunoaște o țară întreagă, foarte puțini au avut ocazia de a o cunoaște pe mama vedetei. Iată ce cuvinte de laudă are la adresa ei.

Andreea Mantea a povestit cum s-a adaptat mama ei, în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult cu cât camerele de filmat o însoțesc pretutindeni pe vedetă, fie că se află acasă, alături de membrii familiei, petrece clipe de relaxare la cumpărături sau colindă locurile fascinante ale țării. 

Andreea Mantea a oferit o imagine completă a mamei sale, caracterizând-o în cel mai impresionant mod, mărturisind că aceasta i-a fost alături la tot pasul, în toate clipele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului și toate bucuriile care i-au adus împlinire.  

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea.

Mai multe