Andreea Mantea nu se externează. De ce doreşte vedeta să mai rămână în spital după naşterea fiului

28 mai 2015 13:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri, 27 mai a fost cea mai fericită zi din viaţa Andreei Mantea. Vedeta a adus pe lume pe lume un băieţel sănătos pe nume David.

Cel mai important moment al vieţii Andreei Mantea (28 de ani) a trecut cu bine. Prezentatoarea tv a născut miercuri primul copil al ei, un băieţel sănătos pe nume David. Contactată de Cristi Brancu în cadrul emisiunii Agentul Vip, Andreea a povestit cum au fost primele clipe în care şi-a ţinut copilul în braţe. "Întreaga experienţă a fost incredibilă. După naştere plângea foarte tare şi atunci am început să vorbesc cu el şi l-am luat în braţe. Atunci s-a liniştit şi a deschis ochii şi îmi căuta chipul cu privirea. A fost increibil de frumos. Am aşteptat această zi din tot sufletul, ca pe cea mai importantă din viaţa mea şi aşa a fost", a declarat Andreea la Antena Stars.

Micuţul David a fost nerăbdător şi a dorit să-şi cunoască mama mai devreme. Chiar dacă cezariana era programată în perioada următoare, după o discuţie cu medicul, Andreea Mantea a decis să născă miercuri. "Eu eram programată să nasc mai încolo, însă el şi-a dorit să iasă şi după o discuţie cu medicul meu, ne-am hotărât amândoi să facem operaţia miercuri. A trecut repede toată operaţia, am avut unele dureri, normale după acest procedeu, dar fericirea pe care o trăiesc acum compensează orice chin. Cred că mai stăm şi weekendul acesta internaţi. În mod normal trebuia să ieşim, dar o să mai stăm. Vreau să mai învăţ câte ceva de la medicul meu şi de la persoanele care se ocupa de noi", a mai declarat vedeta.

Andreea Mantea a născut prin cezariană

Andreea Mantea a născut miercuri un băieţel sănătos, pe nume David. Prezentatoarea tv în vârstă de 28 de ani  a ajuns miercuri dimineaţă la o clinică privată din Bucureşti unde avea programată operaţia de cezariană. "Atât mămica cât şi băieţelul sunt sănătoşi. David a primit nota 10 din partea medicilor. Micuţul are 3.21 de kilograme şi 50 de cm", conform Antena Stars. Tatăl băiatului, Cristi Mitrea nu a fost alături de Andreea, întrucât cei doi s-au despărţit în urmă cu câteva luni. Vedeta a povestit că nu există nici o şansă de împăcare, dar că tatăl lui David se va implica în viaţa micuţului. 

Mai multe