Andreea Mantea și-a pus silicoane de «Playboy». Motivul pentru care s-a operat

15 august 2016 22:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adio, sâni lăsați! Andreea Mantea (29 de ani) și-a luat inima în dinți și și-a dat bustul pe mâna medicului estetician Youssef Chawi. Operația a avut loc luni dimineață, când vedeta a pășit cu mari emoții în clinică.

Bruneta și-a dorit să-și repare sânii care se lăsaseră destul de mult după nașterea micuțului David. A optat o vreme pentru sutiene cu push-up,  numai că una dintre proteze se dislocase, așa că intervenția chirurgicală nu mai putea fi amânată.  În urma operației, care a durat două ore, medicul estetician i-a înlocuit protezele vechi de zece ani cu unele mai performante și puțin mai mari, și i-a făcut și un lifting.

”Intervenția a durat două ore și a decurs foarte bine. Pacientei i-au fost înlocuite protezele pe care le avea de zece ani și i s-a făcut lifting. Protezele vechi aveau 260 de mililitri, iar acum am optat pentru unele de 380 de mililitri, formă rotundă, care au fost introduse submuscular. Andreea se simte foarte bine”, a declarat medicul Youssef Chawi. Marţi, prezentatoarea de la Kanal D urmează să se externeze.  

Mai multe