Andreea Mantea şi băieţelul ei, asortaţi la un eveniment! Toată lumea i-a admirat

10 noiembrie 2017 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu duce lipsă de admiratori şi nici la evenimente nu vine neînsoţită! Andreea Mantea are cel mai frumos partener şi este foarte mândră cu el. Bruneta a onorat invitaţia la un eveniment alături de fiul ei, David, în vârstă de doi ani şi jumătate, pe care l-a îmbrăcat la patru ace, ca la o întâlnire adevărată.

Andreea Mantea (31 de ani) uită de oboseală şi de orice disconfort atunci când este cu băieţelul ei. Prezentatoarea Kanal d este topită după David, copilul pe care l-a dorit enorm şi pe care îl creşte singură. Joi seara, cei doi au participat la un eveniment şi toată lumea i-a admirat. Vedeta a îmbrăcat o rochie bleumarin, iar  băieţelului  i-a asortat ţinuta cu vestimentaţia purtată de ea. David a strălucit alături de mama lui. A purtat sacou şi cămaşă, ca un adevărat cavaler, şi nu şi-a scăpat mama din priviri toată seara.   

David este fiul Andreei cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, pe care bruneta l-a cunoscut la emisiunea Burlăcița, în 2014. După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, vedeta s-a despărţit de el când era însărcinată şi acum are grijă singură de el. 

Mai multe