Andreea Mantea va fi uimită! Cum se descurcă Ştefan Stan cu un bebeluş

9 iulie 2015 8:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ştefan Stan este înnebunit după copii. Solistul îşi doreşte să fie tată, dar până acum nu a avut noroc! Fosta lui iubită a pierdut sarcina, iar cântăreţul a fost devastat. În schimb, Andreea Mantea este o mămică singură şi pe deasupra cei doi au reluat de curând legătura, aşa că poate fi o chestiune de timp până când artistul îl va vedea pe fiul brunetei.

Invitat la emisiunea "Răi da' buni", Şefan Stan a făcut "şcoala de tătici". El a fost fost supus unui test, căruia i-a făcut faţă cu brio. I s-a pus un braţe un bebeluş  şi surpinzător artistul s-a descurcat de minune.

L-a legănat, i-a cântat, ba chiar i-a pregătit o gustare. Artistul a curăţat două mere pe care le-a ras împreună cu câţiva biscuiţi pentru a face masa bebeluşului. Pentru că bebeluşul de jucărie, bineînţeles, plângea de foame, Ştefan Stan, l-a luat în braţe şi a continuat să radă merele, semn că poate face mai multe lucruri deodată.

Dacă a văzut aceste imagini, Andreea Mantea sigur a fost emoţionată. bruneta a npscut de câteva luni un băieţel pe care îl creşte singură. Vedeta a decis că este mai bine ca ea şi luptătorul Cristi Mitrea, de care s-a îndrăgostit la emisiunea "Burlăciţa" să se separe şi să-şi vadă fiecare mai departe de viaţă fără a mai ţine legătura. Bruneta chiar a anunţat că nu-l vrea pe Mitrea în viaţa copilului ei.   

Mai multe