Andreea Mantea zâmbeşte din tot sufletul. Iată motivul!

25 august 2018 14:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adio dinţi strâmbi! De săptămâna trecută, Andreea Mantea şi-a întâmpinat prietenii cu o schimbare majoră din punct de vedere fizic. După ce a purtat o vreme aparat dentar, prezentatoarea Kanal D şi-a faţetat dinţii. Acum poate zâmbi cu gura până la urechi.

Prezentatoarea emisunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D a avut multe peripeţii din cauza danturii. Ani buni a fost nevoită să zâmbească mai timid, a schimbat stomatologi, a fost nemulţumită de tratamente şi se resemnase cu gândul că nu va reuşi niciodată să aibă acea dantură perfectă. "Nu mai speram la o soluţie, până când, într-o zi, am ajuns la un alt cabinet. Acolo am nimerit pe mâna medicului stomatolog Valentin Răducanu, care a făcut minuni. Tratamentul a durat o lună", ne-a povestit Andreea Mantea, oferindu-ne un zâmbet de Hollywood.

"A avut câteva probleme majore. Am ales un tratament care să o ajute să zâmbească larg, aşa cum îi stă bine. Iniţial a purtat un aparat dentar, apoi am folosit faţetele dentare ceramice dintr-un material rezistent, durabil şi care oferă o calitate deosebită esteticii lucrării finale", a explicat medicul Valentin Răducanu, cel care are grijă şi de dantura Valentinei Pelinel

Mai multe