Andreea Marin, 11 apariţii cu sânii la vedere. Decolteul imens o avantajează

14 martie 2019 11:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce surprize ascunde Andreea Marin (44 de ani) în decolteu! În ultima vreme, frumoasa vedetă a prins încredere şi îşi etalează feminitatea mai mult ca niciodată. La fiecare apariţie publică, fosta "Zână a Surprizelor" poartă rochii cu vedere la sâni, iar acest gen de croi, cu decolteu în "V", o avantajează foarte mult.

Andreea Marin e sexy, dar nu o arată atât de des pe cât ar trebui. Însă de când Cupidon i-a dat din nou fiori, și i l-a scos în cale pe consulul Adrian Brâncoveanu, “Zâna” a devenit din ce în ce mai îndrăzneață. A purtat rochii decoltate, minijup, iar în costum de baie a început să se afişeze încă de anul trecut, când a petrecut o vacanţă romantică în Spania, la Palma de Mallorca, alături de iubitul ei cu 11 ani mai tânăr. Fericirea în amor a scos din Andreea Marin (44 de ani) ceea ce cu toții ne-am dorit să vedem: latura ei sexy. În urmă cu trei săptămâni, la un bal de caritate din Braşov, Andreea Marin a bifat prima apariţie oficială alături de iubitul ei, eveniment pentru care a purtat o rochie superbă, verde-smarald, cu un decolteu imens, care a atras numai priviri admirative. Vedeta are norocul unor forme naturale, voluptuoase, iar antrenamentele de la sala de sport, de la care nu chiuleşte în ruptul capului, şi-au pus şi ele amprenta asupta trupului Andreei.

Prezentatoarea TV a mai avut apariţii reuşite şi la alte evenimente la care a fost maestru de ceremonii, la emisiunea "Uite cine dansează", de la PRO TV, unde a fost jurat, la diverse alte show-uri unde a fost invitată, dar ne-a arătat cât de sexy e şi pe reţelele ei sociale, Facebook şi Instagram.

Citeşte şi:

Ce mult se chinuie Andreea Marin să fie sexy pentru iubitul tinerel!

Dovada că Andreea Marin şi consulul se iubesc încă din mai

Mai multe