Andreea Marin a ajuns pe masa de operație. Cum se simte acum vedeta

17 noiembrie 2018 12:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin a ajuns pe mâna doctorilor și a fost operată de curând din cauza unor probleme la coloană pe care le-a avut timp de mai mulți ani. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut la coloană, dar și despre cum se simte în prezent.

Andreea Marin a fost pe masa de operație și a fost operată în urma unei probleme pe care a avut-o la coloană, problemă care i-a făcut mult rău. Ea a publicat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, imagini din sala de operație, iar mesajul ăpublicat de ea a emoționat mulți oameni.

Ce problemă medicală a avut Andreea Marin

Prietenii virtuali ai Andreei Marin i-au scris multe mesaje de îmbărbătare. Vedeta se simte bine acum și este fericită că a avut în sfârșit curajul de a se lăsa pe mâna doctorilor.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!' a scris Andreea Marin pe Instagram.

Mai multe