Andreea Marin a luat în greutate? Zâna s-a apucat serios de sport

14 iulie 2015 11:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (40 de ani) își menține silueta de invidiat cu o dietă echilibrată și cu exerciții fizice. Zâna și-a delectate fanii cu fotografii în timp ce face sport, cu o zi înainte de muncă.

Fosta prezentatoare Tv este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea publică zilnic poze și își ține la curent fanii cu activitățile pe care le desfășoară. Andreea a publicat imagini inedite cu ea făcând sport, pe contul său oficial de Facebook. Pozele au strâns mii de aprecieri de la prietenii ei virtuali.

Gata cu trândăveala, am reînceput mișcarea înainte de ziua de muncă! Și e tare bine! Bună dimineața, prețuiește viața!”, a scris ea la descrierea imaginilor.

Fanii au sărit să o felicite pentru forma maximă în care se prezintă și au complimentat-o pentru  inițiativă: “Andreea, te felicit și încerc să-ți urmez sfaturile care sunt extrem de benefice pentru mintea,trupul și sufletul meu ! O zi frumoasă precum sufletul tau !”. Fosta prezentatoare face sacrificii pentru a-și menține silueta. Ea se duce regulat în Turcia, la Bodrum, pentru a-și face tratamente de detoxifiere a organismului, sub supravegherea strictă a specialiștilor. Aceste tratamente includ o dietă raw-vegan și lecții de yoga făcute la malul mării.

Mai multe