Andreea Marin a luat micul dejun în grădină

14 februarie 2015 18:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent, Andreea Marin (40 de ani) a dezvăluit prietenilor virtuali care este locul neobişnuit în care a dorit să îşi servească micul dejun, de Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie).

Vedeta de televiziune a vrut cu tot dinadinsul să profite din plin de vremea frumoasă de afară şi a luat micul dejun în gradina propriei case. De curând, Andreea Marin a scris, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri emoţionante.

Andreea Marin, momente minunate de relaxare

“Astăzi am luat pentru prima dată micul dejun în grădină, la soare... A fost o plăcere apoi să lucrez în linişte, însoţită doar de păsări şi glasul lor delicat, simţind adierea şi lumina... “, a mărturisit Andreea Marin, pe reţeaua de socializare.

Andreea Marin iubeşte călătoriile!

Fosta prezentatoare tv a dezvăluit, totodată, admiratorilor ei care este una dintre cărţile ei de suflet. “Şi, fiindcă sunt un călător împătimit, vă recomand cu caldură cartea pe care o citesc acum. Iată şi câteva informaţii utile despre ea. «Fasten your seat belt - 189 de locuri ale sufletului meu călător» este albumul și jurnalul de călătorie al pasionatului Dragoș Șerban şi oferă o mulţime de informații interesante și amintiri personale din 189 de destinații de vacanță din toată lumea - unele mai cunoscute, iar altele mai puțin mediatizate, dar care merită vizitate cel puțin o dată în viață...”, a adăugat Andreea Marin.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: „Citind, devii mai bogat sufleteşte!", "Eşti minunată!", au scris prietenii virtuali, pe reţeaua de socializare.

Mai multe