Andreea Marin, blocată de autorităţi la frontieră: "A fost o nebunie"

20 august 2014 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebra Andreea Marin a fost reţinută la graniţă, când se întorcea din vacanţă, din Bodrum. Motivul din cauza căruia s-a întâmplat acest lucru este pur şi simplu hilar. Vedeta nu avea certificate pentru cei 5 pomi fructiferi pe care îi aducea din Istanbul.

"Am adus patru cinteze pe care noi le-am luat din Istanbul, a fost o nebunie. Nu păsările au fost problema, însă, ele aveau paşapoarte. Interesant mi s-a parut că, la graniţă, mi s-a cerut un certificat al pomilor fructiferi. Erau nişte pomi exiotici, 5 la număr”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii "Trăieşte-ţi vara!" la Protv.

In cele din urmă, vedeta a găsit soluţia salvatore.

“Până la urmă, am schimbat graniţa şi am trecut cu brio”, a adăugat ea, bucuroasă că, în prezent, pomii deja sunt plantaţi în gradina proprie, acasă.

Frumoasa Andreea Marin, în vârstă de 39 de ani, a declarat că a petrecut o vacanţă de neuitat la Bodrum, împreună cu familia ei. Acolo, viaţa ei s-a schimbat datorită nutriţiei şi detoxifierii organismului pe care le-a urmat după sfaturile primite din partea medicilor specialişti. Andreea Marin susţine că a trăit o adevărată curăţare a corpului şi recomandă tutoror să îşi găsească echilibrul minte-suflet-trup prin aceste metode.

Andreea Marin şi medicul turc Tuncay Ozturk (27 de ani) formează o familie din decembrie 2013. Vedeta are o fetiţă din căsătoria anterioară, cu Ştefan Bănică Junior, Violeta, în vârstă de 7 ani.

Mai multe