Andreea Marin, criză la volan. «A venit Smurd-ul. Mi s-a vorbit de preinfarct!»

25 august 2021 14:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (46 de ani) a trecut, recent, prin momente cumplite la volan. Vedetei i s-a făcut rău brusc, în timp ce conducea bolidul său de lux. A simțit că-i fuge pământul de sub picioare și a tras imediat pe dreapta.

Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a povestit că a fost în pragul unui preinfarct. „Anul acesta am avut o cumpănă în ce privește sănătatea. Am făcut o criză în mașină. Am tras pe dreapta și am vorbit imediat cu un medic de la Spitalul Militar. Mi s-a spus că poate fi un preinfarct când i-am descris simptomele. A venit Smurd-ul imediat, m-a luat și m-a dus la spital. Acolo mi-au făcut toate analizele. Eram într-o stare de epuizare totală, dormeam doar 4 ore pe noapte. Am înțeles că trebuie să o las mai ușor cu munca și am încercat să mă echilibrez”, a povestit Zâna. 

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

Acestea nu sunt primele probleme de sănătate cu care se confruntă prezentatoarea de la TVR. Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în 2018, când a fost suspectă de cancer.

Vedeta s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală. Medicii i-au extirpat atunci tumora. Au fost însă două săptămâni de așteptare cumplite, până când a venit rezultatul biopsiei. „Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin, pentru Click.ro. Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare. Tumora era benignă.

Mai multe