Andreea Marin, despre tatăl ei: „În ultima zi, a râs cu poftă”

7 martie 2016 6:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) a publicat luni, 7 martie, pe o rețea de socializare, câteva cuvinte despre amintirile frumoase pe care le are cu tatăl său. Aceasta își amintește cu tristețe de sfaturile înțelepte pe care le-a primit de la părintele său, despre cum să treacă peste momentele grele și să nu se lase niciodată doborâtă.

Andreea Marin a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu în care își amintește de felul în care era tatăl său, care a decedat pe 3 martie. „A iubit viața, a trăit-o cu pasiune și m-a învățat s-o înzestrez, s-o fac să merite a fi trăită și s-o prețuiesc. În ultima zi pe pământ, a râs cu poftă, a glumit și-a adormit de tot apoi, senin, liniștit, cu un zâmbet pe chip”, a scris Andreea pe rețeaua de socializare.

Moartea acestuia a afectat-o profund pe plan afectiv, dar vedeta spune că încearcă să nu se lase copleșită de durere și va ține cont de sfaturile înțelepte ale tatălui său. „M-a îndemnat mereu să țin fruntea sus și mintea trează când speranțele păreau îngenuncheate. Să port culori și doliul să-l ascund în suflet doar, să văd lumina și pe timp de întuneric, să caut vârful când adulmecam prăpastia.”

În finalul comentariului, Andreea le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în acest moment greu și a atașat un citat semnificativ: „Câteodată e nevoie să mori puțin pe dinăuntru ca să renaști, să te ridci mai înțelept și mai puternic, să construiești mai departe.”

Tatăl Andreei, Dan Marin, a murit pe 3 martie și a fost înmormântat pe 5 martie, la Iași. Acesta ar fi împlinit duminică (5 martie) vârsta de 70 de ani. Andreea a dorit să își înmormânteze tatăl într-o discreție absolută, departe de ochii publicului.

Apreciaza cu un like pagina noastra de Facebook daca ți-a placut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe