Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu fiul lui Ștefan Bănică Jr

28 iulie 2022 13:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin a dezvăluit detalii necunoscute despre momentul cu totul special pe care l-a împărtășit pe scena alături de băiatul lui Ștefan Bănică Jr. în cadrul unui eveniment de gală. 

Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan (20 de ani), au apărut pe scenă, în fața publicului, la un eveniment defășurat cu mare fast în Capitală. 

Andreea Marin susține că fiul lui Ștefan Bănică Jr. este un tânăr foarte muncitor și că roadele eforturilor sale au început să se vadă. Vedeta suține că tânărul are o etică de lucru admirabilă și că se implică cu dăruire de sine și seriozitate în fiecare proiect, de aceea «Zâna surprizelor» îi prezice o carieră de succes.

«A dovedit o prezență scenică demnă de aplauzele primite, e talentat și serios, va deveni un actor foarte căutat, așa văd eu lucrurile, cu experiența mea ca producător și om de TV, sunt mândră de el și nu sunt subiectivă deloc când spun asta. Nu cooptez pe nimeni dacă nu se ridică la nivelul cerut în proiect. Iar Violeta și Adrian mi-au fost alături ca întotdeauna, suntem o familie și e firesc să ne susținem reciproc.», a mărturisit Andreea Marin pentru Viva.ro. 

Andreea Marin, despre începuturile în televiziune: «Eram plătită cu jumătate de normă»

Andreea Marin și-a început cariera în televiziune la un post privat, iar apoi a fost cooptată de postul național de televiziune, pentru a face parte din echipa producătorului Valeriu Lazarov. Vedeta a povestit la podcastul lui Adrian Artene că, la vremea aceea, munca în divertismentul de televiziune era una foarte dură. Dincolo de programul epuizant, care însemna și mai mult de 12 ore de lucru zilnic, cei din echipa lui Lazarov nu erau plătiți în primele luni, condiție pe care faimosul realizator de emisiuni o impunea pentru a testa pasiunea și dăruirea a oamenilor.

Andreea Marin a mai menționat că atunci când a început să câștige bani din rolul de prezentatoare, era plătită cu jumătate de normă, sumă ce-i ajungea pentru taxi și o sticlă mare de suc. 

,,Am început acceptând faptul că nu putem fi de la început plătiți cum visăm. Valeriu Lazarov mi-a spus foarte clar, asta mi s-a spus și la TVR Iași nu eram plătită decât cu jumătate de normă, puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc și plăteam în fiecare zi taxi-ul, de la căminul facultății până la Televiziune și înapoi, pentru că voiam să merg pe tocuri, ca să fiu elegantă. Doar pentru atât îmi ajungea salariul, în rest mă ajuta tatăl meu, dar puțin.", a precizat Andreea Marin.

Mai multe