Andreea Marin, distrusă de durere la înmormântarea tatălui

5 martie 2016 19:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) trece prin clipe dureroase. Vedeta şi-a condus sâmbătă (5 martie) tatăl pe ultimul drum, la Iaşi. Dan Marin ar fi împlinit duminică 70 de ani, însă acesta a decedat joi dimineaţă (3 martie), după o grea suferinţă.

Dan Marin, tatăl Andreei Marin, care s-a stins din viaţă cu doar trei zile înainte de a împlini 70 de ani, a fost condus sâmbătă pe ultimul drum. Într-o discreţie absolută, Andreea Marin a dorit să îşi înmormânteze tatăl departe de ochii curioşilor.

Trupul bărbatului a fost depus la cimitirul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Iaşi, în urmă cu 3 zile. Îmbrăcată în haine negre, cu un batic pe cap, vedeta a fost vizibil afectată de moartea tatălui, cel care a sprijinit-o în toţi aceşti ani. Alături de ea a fost şi Tuncay Ozturk. Soţul turc nu s-a dezlipit nicio clipă de soţia sa, pe care a ţinut-o tot timpul de mână. De la înmormântare nu a lipsit nici cea de-a treia soţie a lui Dan Marin, care a plâns necontentit şi abia s-a mai putut ţine pe picioare, potrivit Ştirilor Kanal D.

Andreea Marin a anunţat pe Facebook că tatăl ei a decedat.

„Acum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii  mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme...Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook, joi dimineaţă.

Imagini de colecție cu tatăl Andreei Marin

Mai multe