Andreea Marin i-a încăierat pe jurații de la ”Bravo, ai stil!” cu rochia ei super sexy

3 mai 2017 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin a ales o rochie foarte sexy pentru cea mai recentă ediție a show-ului ”Uite cine dansează!”. Fanii au fost în extaz, la fel și o parte a criticilor de modă, dar au fost și unii care au strâmbat din nas. Diva a reușit să-i încaiere pe doi jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, Iulia Albu și Maurice Munteanu.

Rochia neagră purtată de Andreea Marin la cea mai recentă ediție a show-ului ”Uite cine dansează” a împărțit în două lumea criticilor de modă de la noi. Iulia Albu și Maurice Munteanu, jurații de la ”Bravo, ai stil!”, s-au situat pe poziții diametral opuse în acest ”caz”.

Unul a considerat rochia prea sexy pentru silueta Zânei surprizelor, celălalt a apreciat îndrăzneala Andreei, care face eforturi să arate ca o divă a televiziunii anului 2017.

”Cea de-a două zona exploatată de zână, de această dată, este una de nuditate, care nu flatează neapărat zona în care vrea să se poziţioneze. Nu că silueta nu i-ar permite, totuşi! Este evidenţă disperarea de a concura cu Mihaela Rădulescu pe toate planurile, nu că ar exista, de fapt, vreo bătălie reală acolo. Bătălia trebuind a fi purtată, în fapt, în rapoartele de audienţe şi nu în «chiloţăeala» dintre cele două", a comentat Iulia Albu. 

Cu totul alta a fost atitudinea lui Maurice Munteanu. ”Ador efectul de goliciune pe care îl creează rochia Cristina Săvulescu prin acele inserţii nude şi, în general, această abordare glamour a Andreei. Este sexy fără a fi deplasată şi poartă piese care îi conturează foarte bine personalitatea. Această ţinută susţine un discurs estetic articulat, potrivit unei starlete de televiziune în 2017”, a comentat Munteanu pentru Verdict.ro

Mai multe