Andreea Marin, înşelată de toţi bărbaţii din viaţa ei? Cum a ascuns vedeta adevărul

27 octombrie 2016 11:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Împlinită în plan profesional, dezamăgită în dragoste. Andreea Marin a încercat să găsească echilibrul între viața personală și carieră, a refuzat să se lase copleșită de primele căsnicii eșuate, dar norocul n-a fost de partea ei. Vedeta se află acum la al treilea divorț iar la mijloc pare să fie, din nou, infidelitatea partenerului.

Andreea Marin avea doar 21 ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiță trebuie s-o ia pe căi separate.

Primul soț a înșelat-o cu o colegă de serviciu?

La momentul repectiv, gurile rele au povestit că bărbatul a fost cel care a călcal strâmb. Deşi vedeta a lăsat să se înţeleagă că la originea separării ar fi fost neînţelegerile dintre ei, iar divorţul a venit pentru că cei doi nu se mai potriveau, se pare că prezentatoarea a fost înlocuită cu o altă femeie, o colegă pe care Cristian Gheorghiţă ar fi pus ochii.

Divorț de Ștefan Bănică Jr., după șapte ani de căsnicie

A urmat un alt eşec sentimental. Andreea Marin s-a căsătorit în ianuarie 2006 cu Ştefan Bănică Jr. și a devenit mamă în decembrie 2007. Au pozat multă vreme în cuplul perfect, deși ea s-a retras treptat din prim-planul vieții publice, pe măsură ce el a început să aibă din ce în ce mai mult succes, cu emisiunea ”Dansez pentru tine”.  În timpul show-ului de la Pro TV a vea s-o cunoască Ștefan pe Lavinia Pârva, o cântăreață tânără, sexy și fâșneață, cu care fotoreporterii Click! l-a surprins în ipostaze compromițătoare în 2011.

Cei doi au negat atunci că ar avea probleme, însă aproape doi ani mai târziu și-au anunțat divorțul. Motivul? Amantlâncul dezvăluit de Click!

"Un divorț nu trebuie să te dărâme, că eu sunt trecută deja printr-o astfel de experiență, că sunt încă în viață și iată că nu e imposibil să-ți refaci viața și să ai o familie, să ai copii. Și atâta vreme cât un divorț nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum e sănătatea", declara vedeta în urmă cu trei ani.

”Blonda lui Tuncay”, motivul celui de-al treilea divorț

Andreea Marin părea însă că şi-a găsit liniştea în braţele fizioterapeutului Tuncay Ozturk, specialistul care s-a ocupat îndeaproape de sănătatea ei. Între cei doi a început o frumoasă idilă, care a fost oficializată la Starea Civilă în decembrie 2013, chiar în ziua în care Andreea Marin împlinea 39 de ani.

Din primăvara acestui an însă au apărut zvonurile legate de o posibilă despărţire între vedetă şi medicul turc, tânărul fiind de mai multe ori surprins în compania asistentei sale, o blondă tânără și sexy. După modelul deja cunoscut, fotoreporterii Click! i-au surprins împreună, ei au găsit o explicație plauzibilă, iar Andreea Marin a spus că cei doi formează un cuplu stabil. Iată însă că, jumătate de an mai târziu, Andreea anunță că divorțează din nou.

Mai multe