Andreea Marin, la echitație cu iubitul și fiica. Violeta este o splendoare la aproape 13 ani

1 iulie 2020 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (45 de ani) a avut o priveliște frumoasă în fața ochilor. Iubitul ei, călărind un superb armăsar, precum Făt-Frumos, dar și pe fiica ei, Violeta, care stă în șa cu o eleganță admirabilă. Iată ce bine s-au distrat la echitație!

Relația pe care Andreea Marin o are cu Adrian Brâncoveanu a ajuns la un nivel ridicat de încredere și dragoste. În primăvara anului 2017 s-au cunoscut, iar în cei trei ani de relație lucrurile s-au închegat, astfel încât acum sunt o adevărată familie, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriți.

Weekendul trecut, Andreea și consulul Adrian Brîncoveanu s-au relaxat la echitație, însă nu singuri, ci alături de Violeta, fiica pe care Andreea o are din căsnicia cu Ștefan Bănică. Este cunoscută pasiunea micuței pentru echitație și pentru cai, așa că familia i-a făcut pe plac și s-au bucurat împreună de timpul petrecut în natură.

Dacă Violeta a făcut câteva manejuri alături de Adrian, "Zâna" s-a mulțumit să îi privească de pe margine și să mângâie frumoasele exemplare cabaline. Ce-i drept, nici ținuta nu îi permitea mai mult, având în vedere că purta o rochie superbă cu flori, o pălărie stil Panama, accesorizata cu cercei lungi. După aproape trei ore petrecute la centrul de echitație, cei trei au plecat spre casa aflată în Pipera. 

Citește și:

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

EXCLUSIV Andreea Marin, nemachiată și încărcată de cumpărături: «Fac aprovizionarea cam de 2-3 ori pe lună»

Mai multe