Andreea Marin, mesaj ciudat de 1 aprilie. Cum s-a fotografiat

1 aprilie 2016 15:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Într-o zi în care păcălelile curg din partea oamenilor obișnuiți, dar și a vedetelor, Andreea Marin a făcut notă discordantă și a postat un mesaj cât se poate de serios pe contul personal de Facebook. Un detaliu a îndulcit însă postarea divei.

Andreea li s-a înfățișat desculță fanilor și le-a transmis un mesaj un serios de ziua păcălelilor. Diva a publicat două imagini care vor apărea în ediția de duminică, 3 aprilie, a emisiunii ”Prețuiește viața!”. Fanii au avut astfel ocazia s-o vadă desculță în grădina proprie, printre flori.

”Bună dimineața, prețuiește viața! Dar nu vă lăsați păcăliți, chiar de e 1 aprilie, imaginile nu sunt de azi, ci... din viitor! Mai precis, le veți vedea în mișcare duminică, la ora 17 trecute fix, voi doar deschideți televizorul pe TVR 1 atunci și eu vă invit în grădina mea, la "Prețuiește viața"! Descălțați-vă și dați-vă șansa să simțiți tălpile alintate de iarba moale și binefăcătoare. Bucurați-vă de verdele crud, de albastrul senin, de soarele blând al primăverii. Și fiți curioși, căci câte și mai câte avem de povestit. Vă aștept cu drag!”, a fost mesajul Andreei Marin.

Mai multe