Andreea Marin, nu plânge, şi ei sunt campioni la divorţuri!

5 noiembrie 2016 20:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) nu mai vrea să locuiască alături de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (30 de ani) astfel că, în urmă cu aproape două săptămâni, a înaintat cererea de divorţ la Judecătoria ­Buftea.

Şi, deşi pozează zâmbitoare  pe la evenimentele mondene, fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, ieşind foarte tristă din vila ei, acum goală. 

Dar, nu are motive să se transforme într-un monument de tristeţe, căci şi alţi colegi de breaslă au păţit-o. Dacă ea se află la cea de-a treia ratare, iată că alţii stau şi mai rău, căci au bifat şi câte şase divorţuri. Şi, tot nu se învaţă minte.

Silviu Prigoană-6 divorțuri: ”Femeia de lângă mine e pasageră. Azi poate să fie, mâine, nu”

Nici Silviu Prigoană (52 ani) n-a avut noroc în amor. Prima soție, care i-a dăruit doi băieți, pe Silvius și pe Honorius, a încetat din viață în urma unei boli grave la ficat. Apoi s-a îndrăgostit de Delia Gabriela, de care a divorțat în 2003. În același an s-a căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu, dar primul lor divorţ a venit imediat după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să se despartă iar. În august 2005 s-au recăsătorit, dar liniştea a durat doar trei ani. Și tot așa, până la cel de-al cincilea divorț. Împreună au doi copii.”Femeia de lângă mine e pasageră. Azi poate să fie, mâine poate să nu mai fie”, declara Prigoană. Anul acesta, Prigoană a dus-o la altar pe Mihaelei Botezatu (37 de ani).

Marcel Toader-5 divorțuri: ”Într-o căsnicie trebuie să fie încredere și să lipsească gelozia”

Omul de afaceri Marcel Toader (53 ani) a fost însurat cu două femei arătoase şi foarte cunoscute în România, Anamaria Ferentz şi Gabriela Cristea. Ambele desprățiri s-au lăsat cu scandal. "Marcel e o persoana violenta", spunea Ferentz, care l-a și dat în judecată pentru că a vorbit-o de rău, pe la tv. Dar, el a mai fost însurat cu o franțuzoaică, cu o jucătoare de tenis și cu fiica unui primar. În total, cinci divorțuri. În urmă cu un an și jumătate, fostul rugbist și-a refăcut viața alături de interpreta de muzică populară Maria Constantin (25 ani), și ea cu un divorț la activ: ”Într-o căsnicie trebuie să fie încredere și să lipsească gelozia”, a declarat el.

Horia Moculescu- 4 divorțuri: „Nu m-aș mai însura, am simțul ridicolului”

Celebrul compozitor Horia Moculescu (79 ani) a avut mare lipici la femei, dar căsniciile, patru la număr, nu au fost cu noroc. A fost însurat cu suedeza Ulla Britt, apoi cu Ana Maria Karminke.  Artistul a avut un fiu cu Ana Maria,  dar, din cauza unor grave probleme de sănătate, acesta s-a sinucis,  în 2008, la vârsta de numai 31 de ani.  Cu ultima soție, Mariana Moculescu (48 ani) are o fiică, pe Nidia (26 ani). Ce doi au divorțat în urmă cu 15 ani, dar au dus certuri aprige pe apartamentul conjugal din Cișmigiu. "Nevastă-mea se ducea la amanți cu fata de mână", spunea el,  despre Mariana. Întrebat dacă vrea să-și mai oficializeze o altă relație, acesta a fost ferm pe poziții: ” „Nu m-aș mai însura, am simțul ridicolului”.

Florin Zamfirescu (trei divorțuri):”Cătălina Mustață m-a furat și m-a mințit”

Actorul Florin Zamfirescu (67 ani) a divorțat și el de trei ori. S-a însurat prima oară la 25 de ani cu femeia care i-a dăruit un fiu, pe Vlad. Cea de-  doua căsnicie a actorului a fost cu actrița Valeria Sitaru. Din povestea lor de dragoste s-a născut o fată, Ștefania. A urmat căsătoria de 21 de ani cu actrița Cătălina Mustață de care s-a despărțit în 2012: ”Când am văzut că fata asta frumoasă, manierată, talentată, cu care am stat 20 de ani împreună, mă fură și mă minte în halul acesta, m-am întrebat cu cine am petrecut de fapt acești 20 de ani?Actorul i-a lăsat Cătălinei casa de la Mogoșoaia și s-a mutat într-o garsonieră, apoi și-a înălțat o vilă chiar gard în gard cu ea. Actorul este îndrăgostit acum de Daciana, medic de familie. 

Călin Popescu Tăriceanu - 4 divorțuri: ”M-am însurat cu toate femeile pe care le-am iubit”

Politicianul Călin Popescu Tăriceanu (64 de ani), fost fotomodel în Epoca de Aur, a divorțat de patru ori. Despre prima soție n-a vrut să ofere detalii, cel mai probabil a fost o colegă de la Facultatea de Hidrotehnică. Apoi a bifat o căsnicie cu Livia și o alta cu Cornelia Trântescu, care i-a dăruit primul fiu, pe Călin Jr, acum în vârstă de 20 de ani. Apoi a dus-o la altar pe Ioana Dinu, frumușica blondă de care avea să divorțeze în 2011. Cei doi au împreună un fiu, pe Mihai, în vârstă de 14 ani. Tăriceanu nu s-a învățat minte, și, în 2013, s-a cununat civil cu Loredana Moise: "Spre deosebire de alţi bărbaţi, care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale, eu am preferat să mă şi căsătoresc cu femeile pe care le-am iubit”, a declarat el. 

Ilie Năstase-3 divorțuri : ”Am fost mai bun la tenis decât la femei”

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase  (70 de ani) a fost o mare miză pentru femei, căci era nu numai celebru, ci și șarmant și plin de bani. Chiar el a recunoscut, într-un interviu, că s-a iubit cu 2.500 de femei, iar cu trei a fost căsătorit. A renunțat la burlăcie în 1972, când și-a oficializat relația cu Dominique Grazia, care a durat doar zece ani. La doi ani după divorț, s-a însurat cu Adelaide Alexandra King. A urmat căsnicia de șapte ani cu Amalia Năstase, care avea să se sfârșească în 2010. S-a consolat în brațele lui Brigitte Sfăt, al cărei soț este din 2013: ”Am fost mai bun la tenis decât la femei”, avea el să mărturisească într-un interviu. Din toate poveștile de dragoste, Ilie Năstase are cinci moștenitori.

Claudiu Bleonț-3 divorțuri: ”Am divorțat de trei ori și sunt fericit pentru asta”

Și actorul Claudiu Bleonț (57 de ani) s-a tot plimbat pe la Oficiul Stării Civile. În perioada 1981-1986 a fost însurat cu Irina Tapalagă, acesta fiind de fapt și cea mai scurtă căsnicie. În 1986 îi jura credință fostei mare balerine Beatrice Bleonț, dar relația lor a surpraviețuit până în 2001. Întâmplător ori ba, în același an el s-a căsătorit cu actrița Andra Negulescu, la care însă avea să renunțe în 2013. În prezent are o fiică de doi ani cu o altă actriță, Iulia Lazăr: ”Am divorţat de trei ori şi sunt fericit pentru chestia asta. Aveam momente când eram acolo, în acea relaţie, căsnicie, iar căderea era totală şi profundă”, a declarat el, pentru ziarul Metropolis. 

Mihaela Rădulescu-3 divorțuri: ”O să încerc de câte ori vreau!”

Mihaela Rădulescu, născută Țiganu (47 ani), a moștenit numele de familie de la primul ei soț, Bogdan Rădulescu, cu care s-a căsătorit în decembrie 1988 și de care s-a despărțit după doi ani. În 1994, vedeta tv s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr, dar mariajul lor a rezistat doar vreme de 5 ani. Și-a încercat din nou norocul, în 2004, când a acceptat cererea în căsătorie a omului de afaceri Elan Schwartzenberg, căruia i-a dăruit un fiu, pe Ayan. Dar, n-a fost să fie, despărțindu-se în stil italian: "Elan m-a dat afară din locuință într-o criză alcoolică!", povestea ea, la vremea divorțului. Mihaela s-a rezumat apoi doar la concubinaj, după atâtea pățănii. S-a iubit șase ani cu Dani Oțil, iar de doi ani locuiește cu celebrul parașutist Felix Baumgartner. Întrebată dacă s-ar mai recăsători, ea a făcut o declarație cu tâlc: ”O să încerc de câte ori vreau!”

Mai multe