Andreea Marin s-a bătut cu perne de ziua ei! A petrecut în pijamale

23 decembrie 2015 15:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

A împlinit 41 de ani, dar a petrecut ca în adolescentţă! Andreea Marin nu-şi arată vârsta din buletin şi se pare că nici în suflet nu au trecut atât de repede anii. De ziua ei, vedeta şi-a chemat mai multe prietene acasă şi le-a provocat la o bătaie cu perne.

Ce idee năstruşnică a avut Andreea Marin anul acesta de ziua ei. Vedeta a preferat să nu iasă nicăieri şi nici să dea o petrecere fastuoasă. A chemat câteva pritene acasă, le-a cerut să aibă pijamalele la ele şi le-a provocat la o seara ca între fete. Rezultatul a fost spectaculos. La finalul petrecerii, toată lumea fiind mulţumită.  

"Cea mai frumoasă seară între fete de ziua mea, în pijamale sau în costum de Moş, cântând, recitând poeziile sau glumele copilăriei, dansând, povestind, bătându-ne cu perne ca odinioară... fără tocuri ţi ţinute încorsetate, fără să ne pese de convenienţe... am 41 de ani, dar ştiu că ne-am simţit din nou asemenea fetiţelor de altădată. Mulţumesc, prietenele mele dragi! Mulţumesc, copilărie!", este mesajul Andreei Marin la o zi distanţă de ziua ei.

Vedeta a publicat o serie de fotografii de la petrecerea ei în care radiază de fericire. 

Mai multe