Andreea Marin, schimbare radicală de look! Cât de scurt s-a tuns «Zâna»

22 septembrie 2016 12:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anotimp nou, freză nouă! Andreea Marin (41 de ani) a renunţat la coafura ei obişnuită şi a adoptat o tunsoare modernă, pe care însă a mai experimentat-o în trecut.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la o promenadă în parc cu căţelul. Bruneta a optat pentru o tunsoare bob modernă, care o prinde de minune.

Extrem de jovială şi cu zâmbetul pe buze, Andreea părea foarte încântată de schimbarea pe care a făcut-o de curând, chiar dacă a umblat serios la lungimea podoabei capilare.

Fosta prezentatoare tv s-a plimbat cu căţelul prin parcul Herăstrău cu soţul Tuncay, fiica Violeta şi un prieten. Cei doi au venit cu maşini separate, iar după plimbare Tuncay a dus-o pe Andreea în locul în care îşi parcase maşina.

Se pare că turcul ţine mult la maşina lui, având în vedere că patrupedul a stat în portbagaj. După ce au ajuns lângă maşina vedetei, aceasta s-a grăbit să-şi scoată animăluţul de acolo. Căţelul era extrem de agitat, semn că nu i-a priit deloc plimbarea din portbagaj.

A luat-o pe Violeta şi a plecat spre maşină. În autoturismul brunetei, căţelul are parte de tratament preferenţial şi a sărit direct pe bancheta din spate.

Mai multe