Andreea Marin și Tuncay, declarații de dragoste pe internet

2 aprilie 2016 14:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) este mai îndrăgostită ca niciodată de soțul ei . Împreună la bine și la rău, dar destul de discreți în ceea ce privește viața de cuplu, Andreea și Tuncay își trăiesc dragostea departe de ochii curioșilor.

Tuncay a fost cel care a publicat pe Facebook o fotografie care le surprinde dragostea, dar și un mesaj sugestiv: "Lucky to have someone like her by my side!" (Norocos să am o persoană ca ea alături n.r.), numai că Andreea nu a rămas datoare, a distribuit imaginea cu pricina și a adăugat: "No, no, i am the lucky one! Good morning, my love, waiting for you in our home, have a safe flight! (Nu, nu, eu sunt cea norocoasă! Bună dimineața, dragostea mea!, te aștept la noi acasă, să ai un zbor liniștit! n.r.) Bună dimineața, oameni dragi! Prețuiți ce trăiți și iubiți!"

Admiratorii celor doi nu au întârziat să le facă urări frumoase și să le dorească viață lungă și fericită împreună: "Sunteți o familie frumoasă. Vă doresc multă sănătate, fericire, mult noroc, să aveți dragoste și să vă iubiți până la bătrânețe. Să aveți copii câți doriți! "

Mai multe