Andreea Marin: «Tata m-ar fi încurajat»

18 martie 2016 7:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) se află zilele acestea la New York, unde au loc conferințe UNICEF dedicate femeilor, la sediul Organizației Națiunilor Unite.

Fosta zână a Surprizelor se află pentru a treia oară în postura de Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România. Ea și-a anunțat demersul pe pagina de Facebook: "Zeii sunt acolo unde femeile sunt respectate. Cu acest gând am plecat spre sediul Organizației Națiunilor Unite (ONU) din New York. Este pentru a treia oară când sunt aici pentru a vorbi despre țara mea ca Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România, dar de data aceasta nu a fost vorba doar despre copii și drepturile lor. Ci mai cu seama despre vocea femeilor, a mamelor care trebuie să se facă mult mai mult auzită pentru o reală schimbare în bine."

La mii de kilometri depărtare, Andreea a mers în Statele Unite ale Americii cu gândul și sufletul la părinții și la fiica ei: " O astfel de zi în care m-am simțit mândră să sprijin România nu se uită ușor. Aș fi vrut ca mama să știe că ea și fetița mea sunt sufletele minunate care m-au motivat în toți acești ani să merg înainte pe acest drum. Tata m-ar fi încurajat ca întotdeauna, mai cu seama că i-aș fi povestit că astfel susțin și o campanie a UNWOMEN dedicată femeilor, dar care e specială pentru că are la bază implicarea directă a bărbaților care iau atitudine : campania HeForShe. Un gând bun din New York și o rază de soare", a împărtășit diva cu fanii săi.

Dorul de părinți s-a accentuat și mai tare după ce Andreea a rămas acum 32 de ani fără mamă, iar anul acesta, în 3 martie, a decedat și tatăl ei. 

Mai multe