Andreea Marin, «taxată» de un câine că a parcat aiurea. A rămas fără permis, dar nu renunţă la şofat FOTO EXCLUSIV

4 august 2015 22:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

A rămas fără permis, dar nu renunţă la şofat. Andreea Marin le-a declarat război poliţiştilor şi la fiecare ieşire în oraş încalcă regulile de circulaţie. Recent, „zâna” a mers la un salon, unde a parcat neregulamentar. Oamenii legii n-au fost pe fază s-o sancţioneze, dar un patruped s-a „uşurat” pe bolidul ei.

Andreea Marin (40 de ani) are “întâlnire” abia în octombrie cu judecătorii de la Tribunalul Bucureşti. Atunci i-a fost fixat termenul pentru proces, după ce a pierdut în primă instanţă lupta cu Poliţia Rutieră. “Zâna” a fost înregistrată de aparatul radar, în luna martie a anului trecut, circulând cu 104 kilometri pe oră pe Bulevardul Aviatorilor. S-a ales atunci cu o amendă usturătoare şi cu permisul suspendat pe trei luni. Şi cum nu mai are nimic de pierdut, vedeta nu respectă nici o regulă de circulaţie.

Andreea Marin a blocat o întreagă bandă de circulaţie mai bine de trei ore

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă la volanului maşinii sale de lux. Vedeta a oprit în faţa unui salon din zona Pipera, unde şi-a aranjat părul şi şi-a făcut pedichiura. Andreea Marin nu s-a obosit să caute vreo parcare, ci a preferat să blocheze o întreagă bandă de circulaţie mai bine de trei ore, spre disperarea şoferilor. Chiar dacă poliţiştii nu au fost pe fază pentru a o sancţiona, vedeta şi-a primit “amenda” de la un patruped. Câinele a confundat maşina divei cu un copac şi s-a uşurat pe ea. Aceasta nu a sesizat “grozăvia”, fiind preocupată să-şi admire noul look şi unghiuţele proaspăt vopsite.

Îşi va lansa propria colecţie de genţi 

Pornind de la ideea de a crea ceva pentru propriul confort, Andreea a vrut o întreagă colecţie de genţi şi pantofi care îi poartă semnătura. Diva a început deja să se afişeze peste tot cu genţile ei. Colecţia va fi gata în curând, iar doritorii vor putea achiziţiona accesoriile din-tr-un magazin online. 

Mai multe