Andreea Marin, ţi s-a lipit sucul de mână? De ce nu se desparte niciodată vedeta de această băutură VIDEO EXCLUSIV

17 iunie 2015 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Reclama e sufletul comerţului! Şi dacă nici Andreea Marin (40 de ani) nu ştie asta, atunci cine? Vedeta tv nu se desparte nici o clipă de sucurile miraculoase, care, spune ea, o ajută să se menţină în formă. Fotoreporterii Click! au surprins-o, până şi la cumpărături, sorbind cu poftă din produsul cu pricina.

Moni cu energizantul, Marin cu detoxifiantul! Cele două vedete fac paradă cu băuturile la care fac reclamă. Dacă Monica Gabor (27 de ani) a transformat energizantul iubitului ei, Mr Pink, într-un veritabil accesoriu şi l-a purtat în mână ani la rândul peste tot pe unde a umblat, Andreea Marin şi-a luat un ajutor de nădejde.

„Zâna” a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! ieşind dintr-un centru comercial. În drumul până la maşină a dat gata aproape o sticlă de suc. La fel de harnică a fost şi sora ei, care, cel mai probil, uimită de rezultatele obţinute de Andreea, s-a gândit că nu i-ar strica nici ei o cură de detoxifiere cu celebrele sucuri.

Andreea Marin a ajuns la silueta dorită, după ce a urmat mai multe cure de slăbire în câteva clinici de specialitate din Bodrum, Turcia. De aici s-a întors fără 25 de kilograme, dar şi cu reţetele pentru sucurile miraculoase pe care le bea zilnic, pentru a se menţine în formă.

Mai multe