Andreea Marin, ultima emisiune la TVR!

29 mai 2016 14:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin a revenit pe sticlă în această primăvară cu un proiect propriu, dar care duminică (29 mai) ajunge la final. Prezentatoarea emisiunii "Preţuieşte viaţa" şi-a anunţat fanii că televiziunea publică va difuza ultima ediţie a show-ului care se filmează chiar în grădina vilei ei.

Andreea Marin a revenit la Televiziunea Română, locul unde pe vremuri era gazda emisiunii “Surprize-Surprize”. A stat departe o perioadă de telespectatori, dar în luna martie s-a întors cu un proiect propriu care a fost acceptat şi şi-a câştigat imediat admiratori. Din păcate, emisiunea "Preţuieşte viaţa" a ajuns la capăt de drum.  

"Împreună cu o parte a echipei minunate «Preţuieşte viaţa», la finalul filmărilor pentru ultima ediţie din cele 10 promise, adică cea de azi, la care vă aşteptăm cu drag: ora 17 fix, la TVR 1! O invitaţie viu colorată, plină de viaţă şi energie pozitivă, cu informaţii preţioase pentru minte, trup şi spirit. Preţuiţi viaţa! Un gând bun!", a anunţat vedeta tv pe contul ei de socializare. 

Pentru acest proiect, Andreea Marin s-a implicat trup şi suflet. Ea scrie scenariu, gândeşte subiectele şi alge cadrelepentru montaj, face interviuri, este şofer, stabileşte contracte de sponsorizare şi supervizează întreg proiectul. 

Emisiunea Andreei Marin are o durată de 40 de minute, însă cuprinde  ulte informaţii utile pentru cei care sunt interesaţi de o viaţă sănătoasă. 

Mai multe