Andreea Marin, umflată de plâns? Apariție neglijentă la un eveniment

23 noiembrie 2016 23:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

A trecut aproape o lună de când Andreea Marin (41 de ani) a anunțat că divorțează de turcul Tuncay Ozturk. Multe s-au întâmplat între timp: ea a depus actele, el a refuzat despărțirea, au mutat divorțul în instanță, el și-a luat catrafusele din casa ei, iar acum, „Zâna” a rămas din nou singură, încât numai fiica ei, Violeta, îi mai alină suferința.

Tot singură a venit și la un eveniment monden, miercuri seară (23 noiembrie), însă nu faptul că Andreea Marin a fost neînsoțită ne-a surprins. Fotoreporterii noștri au surprins o variantă tristă a celei care odată era „Zâna Surprizelor”.

Abătută, îngândurată, cu ochii încercănați și umflați, parcă, de plâns, cu o rochie parcă scoasă din filmele de desene animate pentru copii, dar și cu o coroniță asortată pe cap, Andreea a pășit agale spre localul unde se desfășura evenimentul.

Rochia face parte din colecția pe care urmează să o lanseze

Se pare că ținuta „Zânei” este realizată special pentru ea. „În ținuta Nikita Rinadi, alături de creatoarea de peste Prut a brandului voi lansa săptămâna viitoare colecția Andreea Marin by Nikita Rinadi, deja în magazine în Chișinău. Port o perucă de la specialiștii în frumusețe (...), în semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experiența cancerului și a pierderii podoabei capilare, dar care își recapătă zâmbetul alături de noi”, a scris Andreea Marin, pe pagina personală. 

Mai multe