Andreea Marin, vacanță de vis alături de soțul și de fiica ei

3 ianuarie 2016 11:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) a început anul cu stil. „Zâna” a petrecut o vacanță frumoasa, în Barcelona (Spania), alături de fiica ei, Ana Violeta (8 ani), și de soțul ei, Tuncay Ozturk (30 de ani). Această experiență memorabilă a făcut-o pe fetița vedetei să își dorească să învețe limba spaniolă, pentru a-i putea vorbi personajului ei preferat de Disney.

Andreea Marin a publicat o serie de imagini inedite, pe rețeaua de socializare Facebook, din vacanța pe care a făcut-o în Barcelona, alături de Tuncay Ozturk și de Ana Violeta. Vedeta a scris un mesaj frumos despre această călătorie de vis: „Barcelona străbătută la pas, cu rucsacul în spinare și cei doi oameni dragi de mână, unul mare, altul mic, ar cu sufletul cât Universul. Un început de an ca o primăvară.

-15 grade Celsius și cer senin zi de zi- și bucuria de a vedea că am, deja, și în pitica mea un partener de călătorie interesat de ceea ce descoperim împreună și rezistent la drumuri din zori până-n seară. Ce i-a plăcut omulețului de 8 ani abia împliniți? Gaudi, dansatorii de flamenco și...limba. Așa că s-a hotărât: începe lecțiile de spaniolă. Îi va putea vorbi Violettei (personajul ei preferat din serialul Disney), când o va-ntâlni față în față, în limba sa, deja îi știe refrenele”.

Mai multe