Andreea Marin, vis tulburător cu mama ei și Violeta. Moment greu în emisiunea lui Denise Rifai

24 august 2021 23:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (47 de ani) a făcut confesiuni sfâșietoare despre moartea mamei sale, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Avea doar 9 ani când și-a pierdut mama într-un cumplit accident de mașină.

“M-am suparat pe Dumnezeu pentru că nu am înțeles. Eram un copil de 9 ani și mi-era imposibil să înțeleg cum o mamă frumoasă ca a mea trebuie să se stingă la 36 de ani, în brațele copilului ei”, a povestit vedeta, cu ochii în lacrimi, la Kanal D. Revolta copilei care și-a pierdut mama într-un mod tragic a durat însă doar doi ani. ”După doi ani am avut un alt moment greu, nu de aceeași amploare, și am zis fără să-mi dau seama: Doamne ajută! Și Dumnezeu atât a așteptat și m-a ajutat”, a mai spus vedeta tv.

“Am primit semne de la mama”

Ani de zile după ce și-a pierdut mama, Andreea Marin a primit semne de dincolo de la ființa care i-a fost luată mult prea devreme. “Sunt foarte multe semne. O să spun doar unul. Fetița mea era mică, la primii pași copiii își sperie părinții. Ca mamă eram speriată ca fetița să nu cadă pe scări. Ajunsesem să visez noaptea. Într-o noapte însă totul s-a terminat. Am visat că fetița mea, fiind în capul scărilor, a căzut pe scări de lângă mine. Mama era la capătul de jos al scărilor și mi-a spus: <stai liniștită, nu se întâmplă nimic atâta timp cât sunt eu aici>. Atunci am știut că fetița mea e în siguranță, pentru că avea un înger păzitor! Și nu s-a întâmplat nimic”, a mai povestit Andreea Marin. Pentru a depăși tragedia trăită în copilărie, Andreea Marin a apelat la ajutorul psihologului. “Am avut un terapeut care m-a ajutat să-mi recapăt copilăria furată”, a mai spus vedeta.

Mai multe