Andreea Marin, «Zână» pentru femeile abuzate

10 octombrie 2015 0:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Atunci când nu se ocupă de salvarea naturii prin programele de reciclare, Andreea Marin este „zână” pentru femeile abuzate domestic. Chiar dacă are o viață aproape perfectă, frumoasa vedetă se gândește și la cei loviți de soartă și încearcă întotdeauna să îi ajute așa cum poate.

Drept dovadă, Andreea a participat și la Gala Demnității, un eveniment care a reunit mai multe povești nefaste ale victimelor violenței domestice care au ales să își depășească condiția și să spună „Nu!” abuzurilor. Aici, vedeta le-a ascultat și prezentat pe fiecare în parte.

„Împreună cu Fundaţia Estuar, Asociaţia Telefonul Copilului, Direcţia Generală a Protecţiei Copilului Sector 6 am derulat un proiect de suflet, intitulat «Alege Demnitatea». E vorba de femei, dar şi de bărbaţi, care au ales să trăiască în căsnicii, ca într-o închisoare, având parte de violaneţă domestică. E şi vorba despre persoane,  pentru care dezabilitatea e partenerul ei de viaţă. Persoane, care, de multe ori sunt aşezate undeva la marginea societăţii, care au nevoie de sprijin, să-şi cunoască drepturile, să-şi recapete încrederea în ei”, a povestit Andreea Marin vineri seară (9 octombrie) la Gala Demnităţii.

Au sărbătorit-o cu tort pe o tânără «supraviețuitoare» a abuzurilor

Ea a prezentat 15 cazuri de violenţă, multe dintre persoane având dizabilităţi. Una dintre tinere a fost serbată de Andreea Marin şi întreaga asistenţă, care i-a cântat „La mulţi ani”, odată cu apariţia tortului.

Mai multe