Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

26 septembrie 2021 10:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Probleme mari cu legea pentru Andreea Pirui, fostă concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, „Puterea Dragostei”. Blonda a fost prinsă drogată la volan! Fosta concurentă de la Kanal D ar fi fumat iarbă.

Andreea Pirui a fost oprită în trafic, vineri seara, de un echipaj de Poliție, pe o stradă din Zalău. Fosta iubită a lui Marius Bogdan a fost oprită de un echipaj din cadrul IPJ Sălaj, pentru un control de rutină. La procedura testării cu aparatul Drugtest, Andreea a fost depistată pozitiv la THC, scrie Monitorul de Sălaj. Fosta concurentă de la Kanal D ar fi fumat iarbă, după cum scrie sursa citată și s-a ales cu dosar penal. Conducerea unui autovehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Polițiștii au întocmit dosar penal

„În această seară, la ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 33 de ani, din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, în zona centrală. Testul cu aparatul Drugtest a fost pozitiv la THC. Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, se arată într-un comunicat de presă transmis IPJ Sălaj. Andreea Claudia Pirui are 31 ani și este asistent medical și voluntar.

Mai multe