Andreea Podărescu, o mamă disperată: “Copilul meu era să moară”. Ce probleme are cu fostul iubit

30 martie 2021 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Manechinul Andreea Podărescu (35 de ani) este o mamă disperată! Bruneta a trecut prin momente tragice cu băiețelul ei, Anthony, care a fost pe punctul să-și piardă viața din cauza unui virus periculos. Manechinul își crește singură copilul, după ce fostul ei partener a refuzat să plătească pensie alimentară și nici nu s-a mai interesat de cel mic, de doi ani de zile.

Anul trecut, în luna august, băiețelul în vârstă de trei ani și jumătate a fost internat de urgență în spital, inițial cu diagnosticul de leucemie. Ulterior, medicii au descoperit că băiatul contractase un virus periculos, care l-a ținut pe micuț două săptămâni la Terapie Intensivă. “I s-a pus inițial diagnosticul de leucemie. Am vrut să-l salvez cu celule stem, dar tatăl copilului nu a vrut să le plătească. I s-a administrat imunoglobulină, perfuzii, tratamentul a fost costisitor. Copilul meu era să moară! A stat două săptămâni la terapie intensivă! Tatăl lui trebuia să plătească celule stem retroactiv. Nu le-a plătit nici atunci. A venit la spital în schimb și a făcut scandal monstru pentru că nu a fost informat de starea copilului”, a declarat Andreea Podărescu, la Xtra Night Show.

Fostul partener nu-i dă pensie alimentară. „Nu a văzut copilul de doi ani”

Andreea Podărescu este în plin scandalul cu tatăl copilului ei, George. Bruneta se plânge că fostul ei partener nu i-a dat pensie alimentară celui mic, în ciuda deciziei pe care ar fi luat-o instanța. Bărbatul ar fi total dezinteresat de soarta fiului său, pe care nu l-ar mai fi văzut de doi ani! „M-am gândit că se vor soluționa problemele pe care le-am discutat în instanță și că acest copil va beneficia și el de drepturile care i se cuvin, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi. Acest om nu a plătit niciodată drepturile copilului și banii care i se cuvin. Copilul nu mai face parte din viața lui pentru că nu s-a interesat de el de doi ani. Nu plătește pensie alimentară, deși instanța a decis să ne fie restituiți toți banii de alocație pe care și i-a însușit pe nedrept trei ani de zile”, a spus Andreea Podărescu, la Antena Stars.

Mai nou însă, bărbatul și-ar fi exprimat intenția de a ieși doar o oră cu copilul în parc, în contextul în care instanța i-a acordat program de vizite. „Era vorba de 6.600 de lei plus cheltuilile de judecată. O sumă destul de mare. M-a contactat cineva și mi-a spus că ar vrea el să își vadă copilul. Cel mic nici măcar nu îl mai cunoaște pe tatăl lui. Nu l-a văzut, auzit de doi ani. Mi-au recunoscut că nu îl mai cunoaște pe tatăl lui, dar că ar vrea să petreacă o oră cu el în parc. Am fost costernată de propunerea asta. Nu se poate să vii cu atâta tupeu, mai ales că i-a fost acordat un program de vizite. Copilul este un animal de companie de vrei să îl vezi o oră în parc? Am dorit custodia exclusivă, dar el a refuzat. A zis că returnează banii copilului, dar nu s-a întâmplat. Acum copilul are alt tată care se ocupă de el, este iubitul meu”, a adăugat manechinul.

Andreea Podărescu a devenit mamă în 2017

În primăvara lui 2018, Andreea Podarescu a decis să se despartă de Gheorghe Bădoi, bărbatul cu care a avut o relație de patru ani și care trebuia să îi devină soț. Andreea Podărescu a adus pe lume un băiat, în luna septembrie a anului 2017, pe Anthony. De altfel, pe atunci, Andreea visa și la momentul în care, alături de George, pășea în față altarului pentru a-și face jurămintele de credință. Problemele dintre Andreea Podărescu și tatăl fiului ei au devenit însă insurmontabile, iar despărțirea lor a fost una cu scandal.

Citește și:

Împăcare de senzație în showbiz! Un fotomodel celebru a revenit în brațele iubitului ei

Scandal între Iuliana Luciu şi Andreea Podărescu din cauza unui bărbat! Ce acuzaţii i se aduc fostei asistente tv

Mai multe