Andreea Raicu, poză senzuală în rochie mini, mulată și decoltată: „Mă recunosc pe mine așa cum sunt eu”

12 noiembrie 2021 21:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Raicu a acceptat provocarea de a se lăsa fotografiată într-o ipostază puțin mai îndrăzneață decât cu cele cu care și-a obișnuit admiratorii. Andreea a mărturisit că deși nu și-a arătat prea des această latură, se identifică pe deplin cu starea creată de fotografia în care a apărut.

Andreea Raicu, într-o ipostază nouă

Andreea Raicu a publicat recent pe contul ei de socializare o imagine în care se află într-o ipostază pe care nu o afișează atât de des în mediul online. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o rochie sexy, de culoare roșie, mulată pe corp, cu finisaje de tip corset, care i-a lăsat decolteul la vedere, dar și picioarele.

„După cum stiți deja, iubesc provocările. Mi s-a propus o ședința foto care mi-a plăcut mult, mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor.

Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru, nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut”, a scris aceasta pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză. 

Mai multe