Andreea și Cabral au ales numele băiețelului lor la concurență cu Dani Oțil

29 decembrie 2021 9:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea și Cabral Ibacka i-au dat băiețelului lor de 3 luni, același nume ca al fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisacariu, Tiago. Cei doi soți au dezvăluit numele copilului printr-un glob pus în bradul de Crăciun. 

Andreea (36 ani) și Cabral Ibacka (44 ani) au dezvăluit care este numele băiețelului lor. Actrița a născut pentru a doua oară în octombrie 2021. Actrița a născut în urmă cu trei luni cel de-al doilea copil al său, un băiețel, însă până acum cele două vedete au ținut ascuns numele bebelușului lor. Mulți s-au întrebat cum îl cheamă de fapt pe micuț, dar iată că actrița a spus cum îl cheamă pe micuț, în cea de-a doua zi de Crăciun.

Băiețelul lor se numește Tiago, iar numele ales a fost arătat pe un glob de Crăciun pe care l-a poziționat în brad, alături de un alt globuleț cu numele primului său copil al Andreei, micuța Namiko (2 ani). Cabral mai are o fată pe Inoke (19 ani) rezultată din prima căsnicie, cea cu Luana Mitran. 

Interesant este că ei i-au pus băiețelului lor același nume, cu cel al fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Cineva chiar a remarcat acest lucru și a întrebat-o pe Andreea. "Tiago.. Nume frumos... Dar ca al fiului lui Dani Oțil? Concurența cumva? Să vă trăiască copilașii. Frumoși amândoi.", a scris cineva pe Instagram, la postarea actriței. 

"Nu ne-am vorbit. Fiecare a ținut pentru el. Noi alesesem numele din 2018 când ecograful ne-a pus frână, reconfigurati traseul, it s a girl", i-a răspuns Andreea Ibacka. De altfel, și fiul lui Adrian Mutu se numește tot Tiago. Micuțul are 5 ani, deci e priimul în showbiz cu acest prenume. 

Andreea și Cabral sunt căsătoriți de 10 ani. Ea povestit cu ceva timp în urmă că soțul ei a cerut-o în căsătorie în fața blocului.

Cabral a strigat din parcarea blocului de l-au auzit toți vecinii actriței din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la saorma. Aceasta s-a făcut că nu aude bine, ca el să mai strige de câteva ori. 

Mai multe