Andreea Tonciu a născut. Prima fotografie cu bebeluşul

8 iunie 2016 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Visul Andreei Tonciu s-a îndeplinit. Bruneta care a împlinit anul acesta 30 de ani a devenit miercuri dimineaţă (8 iunie) pentru prima dată mămică. Ea a născut prin cezariană o fetiţă pe care o va boteza Rebecca Maria.

Andreea Tonciu are o minunăţie de fetiţă. Ea a născut la o clinică privată şi a optat pentru o operaţie de cezariană. Bruneta și soțul ei, Daniel Niculescu, au ajuns la spital dis-de-dimineață. Andreea și Daniel au devenit părinii unei fetițe, pe care o vor boteza Rebeca Maria. Bebeluşul a primit nota 10 la naștere.

Copilul va fi creştinat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf. Impresara şi antrenorul sunt şi părinţi spirirtuali pentru cei doi amorezi. "Andreea a născut prin cezariană. Au început puţin durerile la operaţie, după anestezie. Andreea plânge de la 5.30 de dimineaţă de când i s-a rupt apa şi a avut nişte frisoane cumplite. A fost foarte speriată. Ea săraca se plângea de dureri şi se pare că avea dreptate. Noi credeam că se răsfaţă. Medicul care i-a urmărit sarcina a zis că este al doilea caz al său, atât de dificil. Deni (soţul ei, n.r.) a fost în sala de naşteri şi spre surprinderea noastră a filmat totul. A avut un curaj nebun. El a ţinut-o deja în braţe pe cea mică, eu nu am putut. Este prea mică. Este o fetiţă foarte frumoasă, albă, care a luat trăsături de la ambii părinţi”, a declarat Maria Tonciu, mama vedetei, la Antena Stars.     

Iată prima imagine cu Rebecca Maria

În trecut, Andreea Tonciu a avut o relaţie cu fotbalistului Nicolae Mitea, cu care s-a iubit șase ani. Vara trecută, ea s-a îndrăgostit de Daniel, un tânăr afacerist pe care l-a cunoscut într-un centru comercial. După numai trei luni de amor, bruneta a rămas însărcinată, iar miercuri (8 iunie) a devenit mămică.

Mai multe