Andreea Tonciu a plecat de la "Un show păcătos"

20 aprilie 2015 18:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a demisionat din postura de asistentă a emisiunii "Un show păcătos", după mai puţin de o jumătate de an de colaborare. Bruneta a făcut anunţul pe pagina ei de Facebook.

Andreea Tonciu a mărturisit că a decis să încheie colaborarea cu emisiunea "Un show păcătos" pentru că are alte proiecte, la acelaşi post de televiziune.

"Dragii mei, săptămâna asta începe cu veşti. Deşi o sa-mi fie dor de ei, a trebuit să mă despart de colegii de la “Un show păcătos”. Chiar dacă a fost de scurtă durată, a fost o experienţă foarte frumoasă, ne-am distrat bine de tot şi sper că şi voi aţi făcut acelaşi lucru alături de noi. Colaborarea mea cu Antena 1 continuă, vor fi nişte proiecte în viitorul apropiat, dar aş vrea să fie surpriză, aşa că o să povestesc despre ele la momentul potrivit. Din păcate, timpul şi programul nu îmi permiteau să le combin, aşa că a trebuit să aleg! ", a scris Andreea Tonciu, pe pagina ei de Facebook.

Andreea Tonciu a fost colega Danielei Crudu la "Un show păcătos" de la sfârşitul lunii ianuarie. Deocamdată, reprezentanţii postului Antena 1 nu au anunţat dacă vor mai aduce o altă asistentă în locul ei. Fostele asistente, Anamaria Mocanu şi Loredana Chivu, au fost date afară în luna decembrie.

Mai multe