Andreea Tonciu, atac de panică în Turcia. Bruneta a fost la un pas de a renunţa la operaţia la nas

6 noiembrie 2014 19:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce i-au trebui zece ani ca să se decidă să-şi facă operaţia la nas, Andreea Tonciu a fost pe punctul de a renunţa la intervenţie. Chiar înainte de a intra în sală, bruneta a suferot un atac de panică şi cu greu a fost calmată de medici.

Andreea Tonciu a ajuns miercuri seară în Turcia, unde şi-a programat operaţia la nas. Bruneta a recunoscut că de frică nu s-a operat până acum. ea a mărturisit că în urmă cu zece ani şi-a pus silicoane, iar imediat după intervenţie a stabilit de trei ori cu medicul care a operat-o să vină să-şi  corecteze şi nasul. Nu s-a ţinut de cuvânt, speriată de apropiaţi că intervenţia va fi una dureroasă. Panicată de ce avea să i se întâmple, joi după-amiază Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi şi cu greu a fost convinsă să urce pe masa de operaţie pentru a-şi face rinoplastia.

"Ştiam că aşa va păţi. În urmă cu zece ani când şi-a pus silicoane a avut dureri mari. I-a fost teamă ca istoria să nu se repete. Mi-e atât de greu să aud asta şi să nu fiu alături de ea. Nu am putut să plec în Turcia. Este cu ea o bunnă prietenă de-a ei ", a spus mama brunetei la emisiunea "La Măruţă".

Andreea Tonciu s-a operat joi în Turcia, la o clinică privată, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatul.  

Mai multe