Andreea Tonciu, despre neînțelegerile din căsnicie: „Încep să urlu și pun punct”

8 februarie 2018 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu și soțul ei mai au dispute în cadrul familiei, însă găsesc de fiecare dată modalitatea de a echilibra relația și de a găsi soluții pentru fiecare ceartă. De curând, Andreea a mărturisit că atunci când cei doi se ceartă, ea reacționează imediat și începe să urle.

Fosta asistenta tv a povestit că în trecut, cei doi soți se certau din cauza faptului că Andreea își dorea să mai apară la televizor, însă Dani, nu o lăsa. Ea a mărturisit că soțul ei este gelos și a precizat faptul că atunci când ea este într-o relație, este foarte fidelă și nu a înșelat niciodată.

În pofida tuturor certurilor, Andreea a declarat că nu are de gând să divorțeze de Dani, iar problemele lor par să se mai împuțineze. Totodată ea a mărtursit că nu-l bănuiește că ar fi înșelat-o și că nu crede că va găsi o fată mai bună decât ea.

"Tot timpul e foarte gelos. Eu când am o relație sunt o persoană foarte cuminte și oricum am fost toată viața cuminte. Nu prea e de acord cu ieșirile cu prietenele mele la cafea. Nu am voie seara. Încep să urlu și pun punct, doar mă știi. Am căzut de acord că nici el să nu mai iasă. Eu nu divortez de soțul meu. Problemele mele cu soțul au fost acum ceva timp când nu mă lăsa la TV. Nu cred că m-ar înșela. Pentru el, nu cred că gasește o fată mai bună decât mine", a declarat Andreea la un post de televiziune.

Mai multe