Andreea Tonciu, devastată la mormântul bunicii. „Avea sacoșe cu bani în casă! De acolo vin banii familiei Tonciu”

28 ianuarie 2021 22:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu este îngenuncheată de durere după ce anul trecut, în noiembrie, bunica ei din partea tatălui, femeia care a și crescut-o, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Astăzi (28 ianuarie), bunica Andreei ar fi împlinit 81 de ani, așa că nepoata ei s-a dus la cimitir singură, ca să o plângă în liniște.

Andreea nu-și revine după pierderea femeii care i-a ghidat primii ani din viață, urmând ca sâmbătă rudele să-i facă acesteia un parastas. „Bunica mea ar fi împlinit 81 de ani. Ea a stat în ultimii trei ani cu părinții ei, pentru că avea Alzheimer. Eu semăn cu tata, nu ne arătăm durerea, dar sunt foarte sensibilă. Bunica mea a fost o femeie foarte frumoasă, i se spunea cucoana acolo unde locuia, la Piața Unirii, și unde eu am și crescut. Am simțit atunci când a murit. A luat-o Smurd-ul și au băgat-o la Terapie Intensivă. Ea nu avea Covid. Mi-a fost teamă că o bagă la coronavirus. La înmormântare am machiat-o, am coafat-o, i-am pus geanta care îi plăcea ei, tot! Nu au băga-o la Covid. Cum era să o primesc într-un sac? Joi a intrat în comă și duminică a murit. Mamei îi era frică s-o ducă la spital, din cauza coronavirusului. M-am dus azi la cimitir, pentru că acum două zile am visat-o foarte frumos, se uita la mine și zâmbea. Am vrut să fiu doar eu cu ea singură, să vorbesc cu ea”, a declarat Andreea Tonciu, în lacrimi, la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D.

Andreea și-a deschis sufletul și a dezvăluit pentru prima dată de unde vin banii familiei Tonciu, una dintre cele mai înstărite din București. Ea a mărturisit că bunăstarea familiei Tonciu i se datorează bunicii ei, care avea sacoșe cu bani în casă, fiind patroana unei fabrici de lumânări. „Bunica mi-a dat mulți bani. Avea foarte mulți bani, nu mai știa de ei. Țin minte că, atunci când eram mică, avea o sacoșă plină cu bani și mă duceam și luam de acolo. Nici nu observa. Ea lucrase împreună cu bunicul meu, aveau o fabrică de lumânări, toată țara cumpăra de la ei. De acolo sunt banii familiei Tonciu”, a mai declarat vedeta.

Vezi aici imagini emoționante, cu Andreea Tonciu, la mormântul bunicii iubite

Mai multe