Andreea Tonciu este însărcinată! Bruneta este în al nouălea cer

14 noiembrie 2015 18:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă. Bruneta a anunţat recent că va deveni mămică, iar faptul că este însărcinată o face să radieze de fericire la braţul iubitului ei, Daniel. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei luni.

Andreea Tonciu (29 de ani) şi Daniel Niculescu  (24 de ani) fomează cel mai nou cuplu monden al momentului. Tinerii s-au mutat împreună, iar de curând au dat vestea cea mare. Vor deveni părinţi. Bruneta este în al nouălea cer şi abia aşteaptă să-şi strîngă în braţe bebeluşul. "Vreau să fiu mai discretă cu viaţa mea, pentru că mă pregătesc să devin mămică", a mărturisit bruneta la Antena Stars. 

După o relaţie de şase ani cu fotbalistul Nicolae Mitea, care nu s-a concretizat, bruneta şi-a găsit liniştea în braţele unui băiat mai mic decât ea cu cinci ani. Ea a făcut de curând un alt pas important în relaţia lor şi a decis să se mute sub acelaşi acoperiş. Despre bărbatul care o face pe Andreea fericită, apropiaţii povestesc că este un tânăr afacerist pe care vedeta tv l-a cunoscut întâmplător, într-o parcare a unui centrul comercial. S-au văzut, s-au plăcut, şi în curând vor deveni părinţi. El a trăit mult timp în Italia, acolo unde a terminat şi liceul şi a făcut sport de performanţă.  

Mai multe