Andreea Tonciu, făcută praf: „Iar te-ai umplut de bube, calmează-te!”

28 octombrie 2014 13:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Weekend-ul acesta a ieşit cu scântei la emisiunea "Cireaşa de pe Tort"! Andreea Tonciu nu a înţeles glumele actriţei Tili Niculae, iar apoi şi Ştefan Stan a provocat-o pe Tonciu. În cele din urmă, Şerban Copoţ a renunţat la rolul de mediator şi şi-a ieşit şi el din fire.

Spiritele s-au încins chiar din prima seară, când Tili Niculae a fost prima gazdă a săptămânii la "Cireaşa de pe Tort". Disputele aprinse s-au purtat mai ales în jurul Andreei Tonciu, pe subiectul profesiei ei, dar şi al "dezvoltării ei personale şi intelectuale". Simţindu-se extrem de jignită, Andreea Tonciu a răbufnit, iar celelalte vedete s-au întrecut în ironii. „Ea face one man show!”, a spus Tili Niculae despre Andreea Tonciu. „Nu pot să cred că sunt cu tine în emisiune”.

În plus, Ştefan Stan a deschis cutia Pandorei, întrebând-o pe Tonciu cu ce se ocupă, moment în care Andreea a exclamat supărată: „Nebuna asta zice că ce caută cu mine în emisiune, tu mă întrebi ce fac. Ce fac? Tai frunză la cai!”. Andreea Tonciu s-a înroşit de nervi, fapt observat şi de Tili, care stătea chiar lângă ea. „Iar te-ai umplut de bube, calmează-te!”, i-a spus actriţa.

În cele din urmă, sâmbătă a fost ziua în care i-a venit rândul lui Tonciu să gătească pentru invitaţi, iar aceştia i-au adus cadou o revistă pentru copii, spunându-i că apoi... „va trece şi la cărţi”. Andreea s-a simţit ofensată de dar, pe care a vrut să i-l dăruiască fetiţei lui Tili, însă aceasta a replicat: „fiică-mea e la alt nivel”.

În ultima seară, duminică, acasă la Şerban, Tonciu a stat bosumflată şi pe picior de plecare. „Hai, dă-mi mai repede desertul, să plec”, i-a spus ea lui Şerban. „Sunt în plus aici şi n-are rost”. Deşi în serile precedente, Şerban Copoţ a jucat rolul de mediator şi a încercat să aplaneze conflictele dintre Tili, Andreea şi Ştefan, la cina de duminică, pregătită chiar de el, acesta nu a mai rezistat şi a explodat. „Eu am dus toate diligenţele ca toată lumea să se simtă bine. Tu alegi să joci cartea căprioarei rănite!” În stilul caracteristic, Andreea Tonciu a recunoscut că apatia ei de până atunci a fost o glumă, şi şi-a recăpătat buna dispoziţie.

Mai multe