Andreea Tonciu, goală sub păturică cu noul iubit

11 octombrie 2015 19:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta pe care o veţi vedea din această toamnă la Antena 1, în reality-show-ul “Şerifi de România”, prezentat de Dan Negru, are toate motivele să zâmbească.

Andreea Tonciu (26 de ani) iubeşte din nou, la un an de la despărțirea de fostul ei iubit, fotbalistul Nicolae Mitea, cu care a avut o relaţie plină de certuri şi împăcări, vreme de şapte ani.

Bărbatul, care i-a intrat în suflet, se numește Denis, are numai 24 de ani, și lucrează în domeniul imobiliar, dar este atât de fermecător încât ai jura că este fotomodel. Mai mult, are sprâncenele mai bine pensate decât ale iubitei. Tonciu  este atât de fascinată de prezența acestui tânăr, încât își postează toată ziua fotografii alături de el. Când se sărută, când se plimbă, iar, mai nou, și din dormitor, unde stă toată grămadă pe el, de parcă i l-ar fura cineva.

”Fericirea a intrat în viața mea odată cu el. Este cel mai frumos iubit pe care l-am avut vreodată. Ne înțelegem bine. Nu contează dacă are bani sau nu, că am eu. Dar nu este nici sărac, se descurcă”, a mai povestit Andreea, bucuroasă că, în sfârşit, şi-a găsit marea dragoste a vieţii.

Mai multe