Andreea Tonciu, probleme cu silicoanele din cauza sarcinii?

25 ianuarie 2016 21:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 29 de ani, Andreea Tonciu este cea mai fericită femeie. Bruneta a fixat data cununiei civile cu Daniel Niculescu, astfel că, pe 12 februarie, Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf le vor fi nași.

După numai câteva luni de relație cu tânărul Daniel (24 de ani), vedeta s-a mutat cu acesta și a rămas însărcinată, iar la vară urmează să devină mămică de fetiță. Până acum, doar stările de greață și poftele i-au creat probleme graviduței, însă medicii spun că sânii recent operați i-ar putea da adevăratele bătăi de cap. După cum se știe, în aprilie Tonciu a mers în Turcia unde și-a schimbat silicoanele, iar în noiembrie, la numai șapte luni de la operaţie, ea anunța că e însărcinată.

”În urma unei astfel de intervenții, medicii recomandă femeilor să rămână gravide după cel puțin un an. Este o perioadă în care țesutul trebuie să se refacă, iar operația să se sudeze foarte bine. În sarcină, sânii suferă modificări, cresc în volum. Dacă a trecut o perioadă mai mică de un an de la operație, unul dintre riscuri ar fi ca sânul să se lase ori, în cazuri rare, operația să se «dezlipească», a declarat medicul estetician Youssef Chawi, pentru Click!.

Mai multe