Andreea Tonciu, rochie de mii de euro și un «show ca la Dubai», în prima gală «Bravo, ai stil!»

25 ianuarie 2020 20:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu va face show de zile mari în prima gală de la «Bravo, ai stil». Vedeta și-a adus tot alaiul și a dansat într-o rochie care a costat multe mii de euro și care a făcut-o să arate impecabil în prima gală de la Bravo, ai stil!

Concurenta a scos artileria grea în materie vestimentară și a stralucit într-o rochie cu greutate! Vedeta a mărturisit că rochia a costat nu mai puțin de 6000 de euro. Momentul pus in scenă de Andreea Tonciu a încins atmosfera în platou, concurentele și jurații au dansat pe ritmuri arăbești, ca la show-urile grandioase din Dubai.

Cătălin Botezatu a fost încântat de prestația artistică a concurentei, astfel că, la un moment dat, s-a ridicat de la masa juriului și a “îmbrăcat-o” în bani pe Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal la «Bravo, ai stil»

Totul a pornit de la o glumă spusă de Andreea Tonciu în timpului filmării primului promo, când Maria Ilioiu ar fi atacat-o imediat și i-ar fi reproșat: «Nu mai ai cuvintele la tine, Andreea?».

Celebră pentru scandalurile televizate, Andreea Tonciu nu s-a lăsat călcată în picioare și s-a apărat imediat, moment în care scandalul dintre cele două a escaladat la un alt nivel. În doar trei emisiuni, acestea și-au adresat reproșuri, jigniri și țipete.

Întrebată de Ilinca Vandici câte poșete are acasă, Andreea Tonciu, acum mamă, a răspuns că nu are multe, opinând faptul că ce este mult este prost. Atunci când Maria, care deține un număr fabulos de 124 de genți a auzit remarca făcută de colega de platou, a reacționat. «Nu e adevărat. Așa vorbește o săracă», spune Maria despre Andreea Tonciu, iar de aici a mai existat un singur pas până la o ceartă memorabilă.

„Vaaai! A spus că sunt o săracă și o amărâtă. Asta este, dacă Dumnezeu nu mi-a dat norocul tău...Fetița mea, nici în 89 nu purtam așa ceva, măcar să ai stilul meu. Porți ceva foarte ieftin, mai ieftin de atât n-am văzut în viața mea!”, spunea Tonciu Andreea.

„Nu știi să te exprimi, fetiță, o contrazice Maria. Andreea nu o iartă deloc pe Maria și sare la replică. „Vezi că ți-am permis cam multe și s-ar putea să ieși ciufulită! Hai că nu-i permit ăsteia să mă facă cum vrea ea! Eu sunt o doamnă, nu am venit aici să mă cert cu pițipoanca asta ieftină. Dacă ea caută ceartă cu mine, i-o dau. Mă dezbrac eu de caracter, cu toate că nu am vrut să fac asta. Deja ți-am dat valoare, ești nebună? Fără mine ești moartă, bine că sunt eu în emisiune. Ești ciocănitoare ****! Asta ești! Cine e ea să mă jignească?”, a spus Andreea.

Mai multe