Andreei Bălan i-a intrat costumul în zona intimă la concert FOTO

4 septembrie 2015 0:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (31 de ani) a primit premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul galei Media Music Awards, iar, cu această ocazie, a vrut să demonstreze că îl merită. Dansul de pe scenă a fost, într-adevăr, unul inedit, însă garderoba i-a făcut mari probleme artistei.

În timpul prestației, spre sfârșit, Andreea a fost „luată pe sus” de colegul ei dansator, care a învârtit-o deasupra capului. Deși mișcările de dans le-au ieșit perfect celor doi, se pare că ținuta artistei, formată doar dintr-un body alb, nu a fost o alegere prea fericită.

Andreei i-a alunecat body-ul

Când a ridicat-o în aer, Andreea nu și-a dat seama de problemă, însă atunci când a dat-o jos de pe umeri și a ținut-o în poziție oblică deasupra scenei, partenerul de dans i-a prins, din greșeală, costumul. Acesta a alunecat direct în zona intimă a artistei.

Din fericire, pentru a fi sigură că nu va rămâne complet dezbrăcată în fața a mii de oameni în cazul unui astfel de accident, Andreea a purtat dresuri și lenjerie intimă de culoarea pielii pe sub costumul de dans. 

A avut rochie inspirată din «Game of Thrones»

Apariția Andreei Bălan pe covorul verde de la Media Music Awards a fost una inedită, mai ales că frumoasa vedetă a ales o rochie cu totul specială. Aceasta a purtat o ținută complet albă, pentru care s-a inspirat din serialul „Game of Thrones”/„Urzeala Tronurilor”, mărturisind că a vrut foarte mult să seme cu Daenerys Targaryen, cunoscută și drept Mama Dragonilor.

Mai multe