Andrei Cojocaru a câștigat sezonul cinci din iUmor. Despre ce vedete a făcut glume

28 mai 2018 17:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andrei Cojocaru este câștigătorul sezonului cinci din iUmor, iar lucrul acesta i-a bucurat pe fanii show-ului deoarece el era favoritul publiclui. La doar 18 ani, Andrei a demonstrat lumii cât de bine stăpânește rimele și le-a adresat juraților și altor vedete cuvinte greu de digerat, însă amuzante. Printre artiștii despre care el a glumit se numără Delia Matache, Lidia Buble, Mihai Bendeac și Viorel Lis.

Andrei Cojocaru nu se aștepta ca dintr-un simplu concurent cu temele bine făcute să ajungă să căștige premiul în valoare de 20.000 de euro de la Antena 1. Tânărul comediant a fost foarte apreciat de jurații care au răs la glumele lui și care s-au bucurat foarte mult când au aflat că el a căștigat. Deși a urcat pe scenă ultimul, el a demonstrat tuturor faptul că la acest show nu contează decât talentul. El a ales să facă un roast, adică o piesă rap în care a glumit pe seama vedetelor amintite mai sus.

”Știe să scrie și dă dovadă de foarte mult talent. Mi se pare că textul acesta a fost mai amuzant decât tot ce am auzit în ultimele ore”, a apreciat Cheloo prestația lui Andrei Cojocaru din finala iUmor.

Mai multe