Andrei Ştefănescu şi-a ajutat iubita să-şi cumpere sutiene şi bikini. Avem dovada!

3 iulie 2018 20:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andrei Ştefănescu este un soţ model. Solistul şi-a însoţit iubita la cumpărături şi a avut răbdare să bată ore în şir, alături de ea, magazinele de lenjerie intimă dintr-un mall bucureştean.

Prezentatorul matinalului de la Antena Stars, Andrei Ştefănescu (40 de ani), a fost surprins de fotoreporterii Click! în ipostaze lăudabile.

Dacă alţi bărbaţi se dau în lături atunci când vine vorba să meargă la cumpărături alături de partenere, iată că nu e şi cazul lui Andrei, care a ţinut să-şi sfătuiască aleasa în alegerea pieselor vestimentare sexy. A dat dovadă de răbdare, dar a avut şi sfaturi preţioase pentru Antonia Alexandra, femeia superbă care l-a făcut tătic de băiat în februarie 2017. Au luat la pas magazinele dintr-un mall din Bucureşti, iar la un moment dat au poposit ceva mai mult într-unul de lenjerie intimă şi costume de baie de fiţe. Andrei s-a oprit în dreptul standurilor cu lenjerie de culoare roşie, semn că îi cam place culoarea pasiunii, pe iubita sa, însă Antonia a fost mai preocupată să probeze costume de baie, că doar e sezon estival. Partenerul lui Liviu Vârciu din show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, şi-a admirat soţia şi, la final, şi-a dat OK-ul.

La fel a procedat şi Viorel Lis, pe vremuri, căci fostul edil-şef al Capitalei a fost surprins în cabina de probă, alături de Oana, ţinând în mână un sutien din dantelă.

Mai multe