Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook!

18 iunie 2014 19:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Angela Gheorghiu este aspru criticată pe facebook de prietenii virtuali. Aceștia au făcut mai multe comentarii legate de relația divei cu mai tânărul ei iubit, stomatologul Mihai Ciortea.

Celebra soprană a postat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Cei doi amorezi sunt surprinși într-o ipostază tandră, iar fotografia a primit aproape 6.000 de like-uri. Deși nu este prima dată când artista noastră postează fotografii cu iubitul, semn că nu vrea să-și ascundă relația, iată că de această dată, prietenii săi virtuali au taxat gestul sopranei.

”Răzvan Cătălin Purdilă: am o profundă admirație pentru marea artistă a lumii, AG, dar poze de tip mama și fiul nu mă inspiră!”, a scris cineva. O altă persoană îi atrage atenția, că nu știe să îmbătrânească frumos. ”Luana Hrisanti Rigot: Doamnă, sunteți o divă în adevăratul sens al cuvântului, sunteți o valoare mondială, dar de ce nu învățați să îmbătrâniți frumos? Acest domnișor cu care aveți o relație, vă poate fi copil, păcat că umbriți noblețea artistei cu inconștiență redusă la instincte a femeii...fericirea în cuplu nu o veți putea găsi decât alături de un bărbat apropiat de vârsta dvs.! Cel din imagine, vă va lasa când vă va fi mai greu...”, comentează o persoană.

Alții însă, îi iau apărarea: ”Elena Turcu @ Luana - draga mea, e indecent să judecăm oamenii deosebiți noi, comunii, care n-am excelat decât în mesaje pe facebook”.

Mai multe