Angela Rusu: «Sunt însărcinată! Este cea mai mare minune». Solista a aflat și sexul bebelușului

10 ianuarie 2021 9:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încă o vedetă intră în categoria "mămicilor din pandemie". Este vorba despre cântăreața de muzică populară Angela Rusu. Artista este însărcinată în patru luni și jumătate și va avea o fetiță în luna mai. Soțul ei, Marius, e în culmea fericirii.

Și-a dorit enorm să devină din nou mamă, deși mai are două fiice mari, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). Iată că acum s-a întâmplat minunea, ce-i drept, după mari eforturi. Și anume, nenumărate drumuri la clinuca de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas. Cântăreața preferată a lui Băsescu are o relație de zece ani cu Marius Moldovan, iar în mai vor deveni părinți. 

"Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort", a mărturisit Angela pe canalul ei de Youtube. 

Mai multe